Aalborg-virksomhed vinder vækstpris

Virksomheden Liftra blev mandag aften hædret som vækstvinder i Region Nordjylland og belønnet med en pris.

Aalborg-virksomheden Liftra, der arbejder på en selvhejsende kran til vindmøllerejsning, blev mandag aften udpeget som vinder af EY Entrepreneur Of The Year i Region Nordjylland. En pris der går til virkeomheder, der er med til at skabe vækst i regionen.

Liftra modtager prisen i år fordi virksomheden har haft mod og risikovillighed til at udnytte egne kompetencer og gode ideer, og til med sans for forretning og masser af disciplin har løftet en mindre konsulentforretningen op til at være en større, skalerbar forretning.

Liftra bliver af juryen, der udpegede vinderen af dette års pris, kaldt både innovativ, global og vækstskabende.

- Liftra har et unikt og innovativt produkt, der skaber værdi for kunderne og giver en first-mover fordel. Juryen er særligt imponeret af virksomhedens evne til hurtig globalisering og den opfindsomhed, der kendetegner ikke blot ejerne, men som er forankret i hele virksomheden i kraft af stærke ingeniørtunge kompetencer”, siger Allan Terp, partner i EY og regionsansvarlig i EY Entrepreneur Of The Year for Nordjylland.

Hele 178 nordjyske virksomheder levede op til de skrappe krav, der bliver stillet til deltagere i EY's konkurrence. Det er flotte 41 procent flere end i 2015 og ifølge Allan Terp et tegn på, at Nordjylland kan noget specielt.

- Særligt mange virksomheder i Nordjylland leverer i år en rigtig god væksthistorie – og fremgangen er drevet af gode ideer, stærke produkter og flot indtjening. Årets vinder i regionen er et godt eksempel på en virksomhed, der sætter nye standarder, og som kan underbygge fremtidig vækst – også i udlandet, siger han.

Ud over Liftra var fire stærke virksomheder nominerede i regionen, og som også blev hyldet ved festlighederne: Alpha Offshore Service ApS, Kongerslev Kalk A/S, Mariendal E-Teknik A/S og Scanel International A/S.

Med sejren er Liftra klar til landskåringen, som finder sted i Bella Center den 24. november 2016. Her bliver det afgjort, hvilken af de seks regionsvindere, der skal repræsentere Danmark ved EY World Entrepreneur Of The Year i Monaco til næste år.

JyskeBank TV har lavet følgende indslag om kåringen mandag aften:

 


Seneste nyt

fra Nordjylland