Aalborg-virksomheden GomSpace åbner kontor i Singapore

Foto: GomSpace

GomSpace fra Aalborg har været på det asiatiske marked et stykke tid, men nu åbner de et kontor i Singapore for at skabe opmærksomhed på det asiatiske marked.

GomSpace i Aalborg, der beskæftiger sig med teknologi indenfor rumsystemer og nanosatelitter, åbner nyt kontor i Singapore. Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse. 

Aerospace-industrien vokser i øjeblikket i det meste af Asien. Derfor vil GomSpace med deres nye kontor forsøge at få endnu større andele af det asiatiske marked. 

- Vi har gennem længere tid haft aktiviteter og kunder i Asien, og vi vil meget gerne være tættere på markedet, da det vokser kraftigt. Derfor går vi nu i gang med at rekruttere ingeniører og it-medarbejdere til GomSpace Asia, og vi forventer at være omkring fem ansatte inden årets udgang, siger Niels Buus, CEO i GomSpace.   

Læs også Millionordre sætter gang i jagten på nye medarbejdere hos GomSpace

Det er den tidligere head of sales for Defence & Security i GomSpace, Sune Græsbøll Ottesen, der har rykket teltpælene op og flyttet familien med til Singapore. Han er udnævnt til regional director for GomSpace Asia, som det nye kontor kommer heddder. 

Kontoret i Singapore er en væsentlig del af GomSpaces strategi om at sikre en global tilstedeværelse inden for satellitbaseret dataindsamling og overvågning. 

Flere nyheder fra TV2 Nord