Aalborg-virksomheden Subaio lander kæmpe ordre til to-cifret millionbeløb

Subaio skal fra september levere udstyr til Nordeas kunder, så de nemmere kan holde styr på deres abonnementer til Spotify og Netflix.

Aalborg-virksomheden Subaio har netop indgået en aftale med Nordea, som fra september sikrer adgang til 1,5 millioner kunder. Aftalen har en værdi af et to-cifret millionbeløb.

Subaio har udviklet det overvågningsudstyr, som fremover giver Nordeas bankkunder mulighed for at overvåge deres betalingsabonnementer til f.eks. Spotify, Netflix og Mofibo. Det skriver ITwatch.

quote Nordea kan hjælpe os med at komme ud over grænsen til de øvrige nordiske lande, hvor Nordea er repræsenteret.

Thomas Laursen, direktør, Subaio

Kunderne kan dermed enkelt og hurtigt få et overblik over deres abonnementer samt til- og afmelde sig ganske smertefrit. Hos Subaio ser man meget frem til samarbejdet med Nordea.

- Vi er super glade for, at en så stor bank som Nordea har valgt at blive investor, så vi kan levere vores tjeneste til deres kunder i Danmark. Derudover kan Nordea også hjælpe os med at komme ud over grænsen til de øvrige nordiske lande, hvor Nordea er repræsenteret, hvilket er en del af vores ambition om at nå så bredt ud som muligt med vores tjeneste. Dermed bliver deres 1,5 millioner kunder alle potentielle nye brugere af vores tjeneste, siger direktør i Subaio Thomas Kjølby Laursen.

Aftalen med Nordea sikrer den blot to år gamle virksomhed en ordre på et to-cifret millionbeløb. En indtjening, der betyder meget for Subaio.

- Nu vokser vi fra ni medarbejdere til 20-25 på blot et halvt år, så det betyder meget for os. Det giver os kræfter til at nå endnu længere ud med vores produkter, siger Thomas Kjølby Laursen til TV2 Nord.

Ifølge direktøren vil Subaio fokusere på banker, når det gælder kommende samarbejder.

- Bankerne har brandet og viljen til at give vores løsninger til deres kunder. Og så kan vi give dem nogle fordele grundet vores størrelse. Så et samarbejde med en bank giver stor værdi for begge parter, siger Thomas Kjølby Laursen til TV2 Nord.

quote Som kunde i Nordea får du nu et fantastisk redskab til at holde styr på dine abonnementer og til let at komme af med dem, du ikke ønsker.

Mads Skovlund, bankdirektør, Nordea

Nordea: Kunderne får et fantastisk redskab

Også hos Nordea ser man fordele i det nye samarbejde. Her er man glade for at gøre det nemmere for kunderne at holde styr på sine udgifter og abonnementer.

- Det kan være svært som forbruger at finde hoved og hale i alle de abonnementer, som er blevet en stor del af mange danskeres dagligdag. Som kunde i Nordea får du nu et fantastisk redskab til at holde styr på dine abonnementer og til let at komme af med dem, du ikke ønsker, siger bankdirektør i Nordea, Mads Skovlund.

Subaio blev stiftet i Aalborg i 2016 af direktør Thomas Kjølby Laursen og Brian Jørgensen. Deres mål var at lave produkter, som gør det nemmere at overskue og vælge de rigtige betalingsabonnementer.


Seneste nyt

fra Nordjylland