Glæd dig: Årets Nordjyde gentager succesen næste år

Årets Nordjyde 2019 var et brag af en fest, og TV2 Nord regner med at gentage succesen næste år.

Årets Nordjyde 2019 bød på de helt store følelser, da Bjarne Holmberg vandt den fornemme pris for sit arbejde som halinspektør i Tårs' idrætshal. 

Allerede dagen derpå kan TV2 Nord afsløre, at planen er, at der igen i 2020 skal kåres en Årets Nordjyde. Det fortalte direktør hos TV2 Nord Mikael Justesen torsdag aften efter sjovet.

- Vi kommer helt sikkert til at holde det igen. Det her show i aften viser, hvorfor det er, vi skal gøre det. Den her stemning, det er lykkedes at lave i dag, og de her mennesker, der får et tak for deres indsats. Det er alle pengene værd, så vi kommer helt sikker til at holde det igen, siger Mikael Justesen.

Teaterdirektøren hos Vendsyssel Teater, Lars Sennels, var begejstret for Årets Nordjyde, der blev afholdt torsdag aften. 

Årets Nordjyde blev i år afholdt på det nye Vendsyssel Teater, der kun har to år på bagen. Derfor var det også første gang, at der blev lavet en live tv-sending fra teatret. Noget, som teaterdirektør hos Vendsyssel Teater Lars Sennels betegner som en stor begivenhed.

- Jeg er meget benovet over det her. Jeg synes, det er helt vildt, og vi har glædet os rigtig meget til, at vi har skullet præsentere Årets Nordjyde, siger Lars Sennels.

Teaterdirektøren forklarer også, at de, siden huset blev bygget, har gået og håbet på, at der skulle laves et tv-show fra teatret.

Da huset blev bygget, blev der også tænkt flere huller, kabbelbakker og andre specielle ting ind i byggeriet, der var ment til live-tv. 

Direktør hos TV2 Nord Mikael Justesen løfter sløret for Årets Nordjyde 2020. 

Årets Nordjyde 2020 på Vendsyssel Teater?

Lars Sennels lægger da ikke heller ikke skjul på, at han gerne ser Årets Nordjyde, eller andre live-sendinger for den sags skyld, på Vendsyssel Teater igen. 

- Vi har gået og krydset fingre og håbet på at, at der kom live-tv forbi. Og når vi har TV2 Nord i nærheden, så håbede vi også på at lave noget sammen. Så kom den her mulighed, og det er vi stærkt begejstrede for. Og vi ser rigtig gerne, at Årets Nordjyde kommer forbi igen, siger Lars Sennels.

Direktør hos TV2 Nord Mikael Justesen fortæller da også, at efter succesen med Årets Nordjyde 2019 er Vendsyssel Teater en oplagt mulighed for næste års show.

- Jeg kan da nemt forestille mig, at det bliver et sted i Hjørring, siger Mikael Justesen med et glimt i øjet. 

Se eller gense hele Årets Nordjyde 2019 her. 

Seneste nyt

fra Nordjylland