Aars Motocrossklub vil bygge videre på succes

Første afdeling af Jysk-Fynsk Mesterskab lagde for første gang nogensinde vejen forbi Aars Motocrossklub. Et vendepunkt for klubben, mener formanden.

Aars Motocrossklub har haft det svært de senere år. Problemer med at skaffe nye medlemmer og sponsorer har begrænset klubbens udvikling. I dag holdt de så første afdeling af Jysk-Fynsk Mesterskab i motocross for første gang i klubbens historie.

Det her betyder virkelig meget for os. Vi får mulighed for at vise, at vi faktisk godt kan

- Det er rigtig stort for en lille klub som vores, at topkørerne fra hele Danmark kommer hertil, fortæller formand for klubben Thomas Vedel Johansen.

- Det er helt klart et vendepunkt for vores klub. Vi har haft problemer med vores bane tidligere, og vi har haft ganske kort tid til at sætte det her i stand. Der har også være noget udskiftning i bestyrelsen og så videre. Så nu kan vi forhåbentlig bygge videre på, at vi kan lokke sådan et mesterskab hertil, siger han.

Klubben har omkring 80 medlemmer, og vi gerne have endnu flere. Det kan et stort mesterskab som i dag forhåbentlig bidrage til, fortæller en af klubbens bestyrelsesmedlemmer.

- Det her betyder virkelig meget for os. Vi får mulighed for at vise, at vi faktisk godt kan. Det kan forhåbentlig være med til, at vi kan øge vores medlemstal og antal besøgende på den lange bane, siger Mette Cassøe Køng Svendsen.

I alt deltog 107 kørere i dagens løb. Det blev afviklet i en blanding af solskin, sne og regnvejr. Alligevel var et ganske pænt antal tilskuere mødt op, og det er forhåbentlig noget, der kan vække sponsorernes interesse, fortæller formanden.

- I og med at vi har gjort alt det her, så håber vi, at vi kan trække nogle sponsorer op ad hatten. At nogle lokale vil være med til at støtte os. Så vi håber sandelig ikke, at det er et enkeltstående tilfælde, at vi får sådan et stort mesterskab, siger Thomas Vedel Johansen.


Seneste nyt

fra Nordjylland