Aars og Aalborg er Danmarks bedste handelsbyer

Der var fem kategorier, da Danmarks bedste handelsbyer torsdag blev fundet. To nordjyske byer løb med prisen i hver deres kategori.

Det blev til to flotte nordjyske priser, da DetailForum torsdag kårede Danmarks bedste handelsbyer. Aalborg og Aars løb med sejren i hver deres kategori. Der var i alt 25 byer, der har deltaget i konkurrencen.

De fem kategorier

- Danmarks bedste handelsby
- Danmarks hyggeligste handelsby
- Danmarks flotteste handelsby
- Danmarks bedst markedsførte handelsby
- Danmarks med servicemindede handelsby
- Danmarks mest innovative Handelsby

Aalborg løb med sejren som den mest innovative handelsby, mens Aars kan kalde sig Danmarks bedst markedsførte handelsby.

- Jeg er rigtig glad, for i det detailmarkedet der er lige nu, og i særdeleshed i det fysiske detailmarked der kræver det virkeligt, at man er nytænkende og tænker utraditionelt. Så jeg er faktisk rigtig stolt over, at vi har vundet den her pris, siger Flemming Thingbak, Citydirektør, Aalborg.

Det er flere interviews med stamkunder samt en række spørgsmål, som byerne selv har besvaret, der ligger til grund for hvilke byer, der vandt. Det er en fagjury, der har vurderet hvilke byer, der havde gjort sig fortjent til hvilke priser.

- Jeg er utrolig glad for den titel. Vi er jo en by, der ikke får noget som helst forærende, men vi kæmper for det, og synes vi gør det rigtig godt, siger Mogens Kristensen, formand, Aars Handelsforening.

Vejle løb med titlen som Danmarks bedste handelsby. Mens Køge vandt for at være den mest servicemindede og Sønderborg løb med titlen som den flotteste handelsby i Danmark.


Seneste nyt

fra Nordjylland