Aars skal igen være landets gamer-hovedstad

Weekendens kæmpe computertræf har været en stor succes. Det mener direktør for Messecenter Vesthimmerland. Og det varer ikke længe, før Aars igen kan kalde sig landets gamer-hovedstad.

I Aars har de i weekenden forsøgt igen at gøre byen til hjemsted for et kæmpe computertræf. Efter 15 er det, ifølge messecenterets direktør, lykkedes at genskabe ambitionen, om igen at blive landets gamer-hovedstad.

- Det er gået over alt forventning. I år har været en form for generalprøve, hvor alt er gået, som det skulle. Derfor lukker vi op for endnu flere deltagere næste år, og i 2019 – der er vi de største igen, siger Nikolaj Holm, der er adm. direktør ved Messecenter Vesthimmerland.

I år er 385 spillere fra hele landet mødt op for at dyste mod hinanden i flere af tidens helt store computerspil, og der er præmier for flere tusinde kroner på spil. Næste år bliver det ifølge direktøren endnu større.

Lan partyet kommer efter 15 års stilhed på computerfronten i Aars. Fra 1990 til 2012 var byens messecenter vært for et af verdens største lanpartyer med omkring fire tusinde deltagere, og nu forsøger de altså igen - samtidig med at interessen for e-sport bare vokser og vokser.

- Lan party er kommet til Aas igen, og det er kommet for at blive her. E-sport er helt klart vejen frem, siger Nikolaj Holm. 

 


Seneste nyt

fra Nordjylland