Abdalla dømt 12 års fængsel i går: For retten igen i dag

Danny Abdalla blev i går dømt 12 års fængsel ved landsretten. Foto: Claus Bech / Ritzau Scanpix

Danny Abdalla blev ved landsretten i går idømt 12 års fængsel. Torsdag var han i retten igen - denne gang tiltalt for vidnestrusler.

En 52-årig mand blev ved retten i Hjørring torsdag fremstillet for grundlovsforhør tiltalt for vidnestrusler. Ifølge TV2 Nords kilder er der tale om bandelederen Danny Abdalla, der i går blev idømt 12 års fængsel ved landsretten i Viborg blandt andet for skyderi, voldtægt og narkohandel.

Han blev fremstillet i retten torsdag tiltalt for at have truet et vidne i en sag, der skal for retten i Hjørring i november. Sagen handler om en nu 23-årig kvinde, der i 2014 ifølge anklagerne blev frihedsberøvet og udsat for seksuelle overgreb af den 52-årige. Det oplyser anklager Thomas Klingenberg.

Hun blev den 8. oktober i år opsøgt på sin arbejdsplads af tre mænd, der er sat i forbindelse med den 52-årige bandeleder. Kvinden gemmer sig i bagbutikken, mens hun holder øje med mændene på overvågningsbåndende fra butikken. De går frem og tilbage fra butikken flere gange. Det er denne truende adfærd, hun har meldt til politiet.

Anklageren mener, at det er den 52-årige, der har sørget for, at vidnet blev truet. Den 52-årige sidder fængslet grundet anden kriminalitet, men indrømmer i retten, at han har været i besiddelse af en mobiltelefon under sin varetægtsfængsling. Han nægter dog at have sat nogle til at true vidnet.

Anklagemyndigheden gik efter at få brev og besøgskontrol under Danny Abdallas varetægtsfængsling, men det har retten i Hjørring i torsdag ikke ment, at der var grundlag for.

02:23

Blot et døgn efter domsafsigelse sidder Danny Abdalla igen på anklagebænken

Luk video

Flere nyheder fra TV2 Nord