ADH-sponsor er bekymret

Balladen i Aalborg DH fortsætter. Ejerne er klubben er uenige om hvem, der egentligt ejer klubben. Nu siger klubbens storsponsor KMD, at de vil overveje sit fremtidige sponsorrat

Der var stor glæde i Aalborg DH, da klubben i august måned indgik et sponsorsamarbejde med tøjfirmaet Hummel og KMD - det gamle Kummunedata.

KMD og ADH indgik en aftale, som løber over de næste to år - men den seneste ballade om ejerforholdene i Aalborg-klubben får nu panderynkerne frem hos KMD.

- Det er klart, at man som sponsor kan være bekymret for, om der foregår alt muligt andet polimik end det sportslige. Og det er bekymrende for os som hovedsponsor, siger Salgs- og Marketingsdirektør i KMD, Hans Henrik von Platen til TV2/NORD.

Sponsoraftalen mellem KMD og Aalborg DH er på et to-cifret millionbeløb. Hvis ikke klubben får styr på forholdene kan det få konskvenser.

- Hvis de (klubben, red.) kommer til at lægge på et lavere sportsligt ambitionsniveau end det, vi gik ind til, så skal vi som sponsor overveje, om det var det rigtige, vi gik ind til siger Hans Henrik von Platen til TV2/NORD.

Se mere klokken 19.30 på TV2/NORD.


Seneste nyt

fra Nordjylland