ADH'ere i VM-semifinale

Foto: Aalborg DH

Aalborg DH har leveret to spillere til U18-landsholdet, som har sikret sig en plads i VM-semifinalen.

Torsdag aften spillede det danske U18-landshold sig blandt de sidste fire hold ved VM i Montenegro med en sikker sejr på 31-25 over Japan. To spillere fra Aalborg DH er med på det unge landshold, nemlig Nadja Lærke Jensen og Mathilde Nielsen. I kampen mod Japan scorede Najda Lærke Jensen seks mål, mens Mathilde Nielsen blev noteret for et enkelt mål. Det skriver Aalborg DH på deres hjemmeside.

Også i den sidste gruppespilskamp mod Frankrig, hvor danskerne hentede uafgjort 33-33 spillede ADH'erne en vigtig rolle. Her nettede Nadja 8 gange og scorede tillige det afgørende mål på et straffekast blot 7 sekunder før tid, og det fik for alvor den unge vendelbo til at tro på noget stort ved mesterskabet.

-Vi har alle sammen været helt vildt spændte på at komme i gang med turneringen, og derfor var energien og gejsten på holdet rigtig god, hvilket jeg tror, har smittet meget af på vores kampe. Men vi tager stadig en kamp af gangen, og i den her del af turneringen møder vi kun gode modstandere, så vi tager intet for givet, lyder det fra Nadja Lærke Jesen, som altså alligevel har sikret Danmark en medaljekamp ved mesterskabet.

Hun, Mathilde og resten af de danske piger møder nu Rumænien i VM-semifinalen, der spilles på lørdag.