Advarsel: Livsfarligt ecstasy er i omløb

Politiet advarer om livsfarligt ecstasy, der er i omløb. Stoffet kostede i morges en ung kvinde livet i Silkeborg. Foto: Arkivfoto (Lone Vad Dam)

En 21-årig kvinde er død i Silkeborg efter at have indtaget det, Midt- og Vestjyllands Politi kalder stoffet en 'ecstasy-bombe'. Politiet advarer.

Tidligere lørdag døde en kun 21-årig kvinde, efter hun og en veninde havde indtaget livsfarligt narkotika i Silkeborg. Kvinden blev bragt til Skejby Sygehus, men hendes liv stod ikke til at redde.

Hun havde indtaget stoffet sammen med en veninde, der også blev indlagt, og hun overlever. Det fortæller Midt- og Vestjyllands Politi til TV Midtvest.

- Det er et ekstremt farlig stof, og det er derfor, vi advarer mod det, fortæller politiets vagtchef Keld Nedergaard.

Den 21-årige kvinde er ifølge vagtchefen ikke kendt i misbrugmiljøet. Hun døde klokken 8.53 lørdag morgen. Politiet mener, at det, de to kvinder har indtaget, er en slags syntetisk stof.

- Vi er opmærksomme på hændelsen fra Silkeborg, men vi har ingen rapporter om, at stoffet er i Nordjylland. Men vi følger det nøje, siger vagtchef hos Nordjyllands Politi, Bruno Brix. 

Forsiden lige nu