Ægtepar anklaget for voldtægt

Sådan så ægteparrets hus ud efter hærværket. Foto: Nicolai Styrishave

Et ægtepar i 30'erne skal i retten den 9. oktober anklaget for voldtægt af flere mindreårige piger.

Et ægtepar fra Aalborg Øst bliver nu tiltalt for blufærdighedskrænkelse mod en pige samt for at have begået meget grove sexovergreb og voldtægter mod tre teenagepiger. Det skriver Nordjyske.

Nævningesagen begynder i byretten i Aalborg 9. oktober, og ægteparret nægter begge. De blev anholdt 31. august sidste år, da en den gang 13-årig pige betroede sig til en kvinde og fortalte, at hun påvirket af alkohol og hash to gange blev udsat for fuldbyrdede voldtægter i ægteparrets hjem. Ægteparret har siden siddet varetægtsfængslet.

Overgrebene skulle have fundet sted, da den 13-årige besøgte datteren og overnattede i hjemmet hos ægteparret, som er en mand på 33 år og hans 34-årige hustru. Ifølge anklagen blev også to andre piger, som den gang var 15 og 13 år udsat for voldtægt. Parret optog film af overgrebene, og under en voldtægt blev en af pigerne også klemt om halsen af manden. Ifølge anklagen er en del af overgrebene foregået fra juni 2010 til juni 2011.

Anholdelsen og varetægtsfængslingen af ægteparret vakte stor opsigt og uro i deres lokalområde, og kort efter blev der foretaget hærværk på deres hjem.

Strafferammen for voldtægt er op til otte års fængsel. Dog kan straffen stige til 12 år, hvis voldtægten er af særlig farlig karakter, eller der er særligt skærpende omstændigheder.

Du kan læse mere om sagen her. Og yderligere om det hærværk, der blev udsat mod ægteparret efterfølgende her.

Flere nyheder fra TV2 Nord