Ægtepar tiltalt for at voldtage mindreårige

Efter at være anholdt, sigtet for overgreb og voldtægt mod mindreårige piger, fik et ægtepar fra Aalborg Øst begået hærværk mod deres hus. Foto: Nicolai Styrishave

Sagen mod et ægtepar fra Aalborg Øst, der er tiltalt for voldtægt af flere piger, begynder tirsdag ved Retten i Aalborg.

Ægteparret, en 34-årig kvinde og en 33-årig mand fra Aalborg Øst, er ved Retten i Aalborg tiltalt for flere tilfælde af blufærdighedskrænkelse, seksuelle overgreb og voldtægt af i alt fire piger, der i dag er mellem 13 og 16 år.

Ifølge anklageskriftet er overgrebene fundet sted i perioden fra 2010 til 2011 på parrets adresse i Aalborg Øst. Den ene af pigerne er udsat for blufærdighedskrænkelse, mens de tre andre er udsat for både grove seksuelle overgreb og voldtægt. Et af overgrebene har parret optaget på video.

Ægteparret blev anholdt 31. august sidste år, efter at en af pigerne havde fortalt en kvinde om overgrebene. De to har siddet varetægtsfængslet siden. Efter anholdelsen blev der begået hærværk mod parrets hus, hvor der blev kastet sten gennem vinduerne og skrevet på husmuren.

Begge tiltalte nægter sig skyldige i anklagerne.

Flere nyheder fra TV2 Nord