Efterlysning: Ældre mand forsvundet fra sit hjem

Ældre mand fra Hjallerup efterlyses. Han blev sidst set på en adresse på Møllevangen i Hjallerup. Politiet opfordrer lokale til at kigge i udhuse og garager.

Siden fredag formiddag har en 81-årig mand, Ehlers Pedersen, fra Hjallerup været væk. Fredag aften satte politiet en eftersøgning i gang, da han havde forladt sit hjem Møllevangen i Hjallerup i nedtrykt sindstilstand. Det skriver politiet på Twitter.

Politiet beskriver Ehlers Pedersen som værende 165-170 centimeter høj, almindelig af bygning med tyk mave og stor næse, og han har gråt og hvidt hår. Borgere i området opfordres til at holde øje i garager, udhuse og lignende og kontakte politiet på 114, hvis de har oplysninger i sagen.

Sædvanligvis har den 81-årige sin cykel med sig, da han bruger den som rollator. Men cyklen står stadig ved hjemmet, og man leder derfor i lokalområdet.   

- Vi har ledt massivt hele natten, og nu leder vi også med hunde. Vi håber, at nogen finder ham i god behold, siger vagtchef ved Nordjyllands Politi, Poul Fastergaard. 

Det er pårørende og hjemmeplejen, der har slået alarm, da Ehlers Pedersen normalt kun forlader sit hjem for at handle. 


Seneste nyt

fra Nordjylland