Ældre overfaldet på åben gade

[size=2] Nordjyllands Politi håber på vidners hjælp, efter at to ældre søndag morgen blev udsat for røveri på gaden. [/size]

To svagelige ældre mænd er søndag morgen blevet overfaldet af røvere i det centrale Aalborg. På Poul Buås Vej i Vestbyen kom en 75-årig mand gående med sin rollator, da han blev grebet bagfra.

- De tager fat om hans hals og hoved og holder ham for munden, mens de tager hans tegnebog, siger vagtchef Per Vagn Nielsen i Nordjyllands Politi.

- Han var noget rystet over det og gik tilbage til den tankstation, hvor han lige havde handlet, fortæller vagtchefen.

I det andet tilfælde gik det ud over en 68-årig mand, der er mærket af at have haft en hjerneblødning. På Odinsgade i Vejgård blev også han angrebet bagfra og væltet omkuld. Derefter tog røverne hans mavebælte med en pung.

Røverierne er sket lidt før og lidt efter klokken otte.

Gerningsmændene var formentlig inde på tankstationen, og et foto fra overvågningen viser den mindre grå bil, de var kørende i. Nummerpladen viser, at bilen er indregistreret i et andet land. Det begynder med AJ og slutter med JL. Indimellem er tallene 848.

Politiet håber at få oplysninger fra vidner, der har set mændene fra bilen. De beskrives som først i 20'erne og er mørke i huden.


Seneste nyt

fra Nordjylland