Ærefuldt nederlag til AaB

De danske fodboldmestre fra AaB tabte 0-3 til engelske Manchester United i de to holds møde i Champions League-turneringen på Energi Nord Arena i Aalborg.

Der var ikke antydningen af en overraskelse i luften, da AaB tog imod mægtige Manchester United på hjemmebane i Champions League og tabte 0-3.

Man skulle nok være inkarneret AaB-fan for at tro, at nordjyderne havde en reel chance for at overraske i tirsdagens Champions League-opgør mod Manchester United. Og det blev da også ved drømmen for aalborgenserne, der tabte kampen 0-3 uden på noget tidspunkt at være i nærheden af sensationen.

Således prikkede Uniteds Wayne Rooney hurtigt hul på hjemmeholdets forhåbninger om endnu et Champions League-point, da han midt i første halvleg let vristede sig fri af sin oppasser og ubesværet scorede på AaB-målmand Karim Zaza på oplæg af Ryan Giggs.

United dominerede kampen, men der skulle en AaB-foræring til, før Dimitar Berbatov med sit første sæsonmål for United kunne gøre det til 2-0. Thomas Augustinussen, der var rykket ned i centerforsvaret i stedet for den skadede Michael Beauchamp, helkiksede en tværpasning og serverede bolden for fødderne af bulgareren, der bare behøvede prikke den i mål. Og godt 10 minutter før tid lukkede Berbatov kampen, da han relativt umarkeret fik lov at score kampens sidste mål.