Ærgerlig start på slutspillet for Aalborg Håndbold

Med et nederlag på 27-31 til TTH Holstebro på udebane onsdag aften har Aalborg Håndbold ikke fået den bedste start på slutspillet.

En kedelig aften.

Sådan beskriver Aalborg Håndbold selv sin kamp på udebane mod TTH Holstebro - den første kamp i dette års slutspil i ligaen, som endte med et nederlag til Aalborg på 27-31.

TTH Holstebro kom da også bedst fra start og bragte sig hurtigt foran 2-0. Nordjyderne svarede dog lige så hurtigt igen med to scoringer til 2-2, men derfra og resten af halvlegen var der ikke meget, der for alvor ville lykkes for Aalborg Håndbold.

Frem til pausen halsede nordjyderne bagefter hjemmeholdet, som på kontraer gjorde sit forspring større og større. Ved pausen var stillingen 17-11 til TTH Holstebro.

I anden halvleg fulgtes holdene pænt ad og skiftedes til at score i hver sin ende af banen. Det lykkedes dog Aalborg Håndbold at æde sig ind på forspringet, så der på et tidspunkt kun var to mål mellem holdene.

Men så knækkede filmen igen for gæsterne fra Nordjylland. En angrebsfejl og en udvisning ødelagde Aalborgs momentum på banen, så TTH Holstebro kunne bringe sig foran med fire mål.

Kampen sluttede 31-27 til hjemmeholdet.

Aalborg Håndbold skal i aktion igen lørdag, hvor Århus Håndbold gæster Jutlander Bank Arena i Aalborg.