Afdelingsleder sur over fyring

Foto: Tv2nord.dk

I dag kom det frem Serritslev-sagen har fået personalemæssige konsekvenser i Brønderslev Kommune. Carsten Bach, der var afdelingsleder i kommunens Børne- & Familieafdeling er blevet opsagt. Han synes, det er urimeligt at ansvaret for sagen havner på hans skuldre.

Brønderslev Kommunes håndtering af Serritslev-sagen er blevet kritiseret i skarpe vendinger af Ankestyrelsen. I marts fik det den konsekvens at børnechefen blev sagt op, men det er først blevet offentligt kendt i dag. Børne og Kulturdirektør Henning Risager siger i dag:

- Afdelingslederen har ikke levet op til vores forventninger. Der er grund til at kritik af hans håndtering af Serritslev-sagen, men det er en samlet vurdering, der gør at vi har sagt farvel til ham.

Den afskedigede afdelingschef siger til TV2/Nord, at han både er skuffet og rasende over Brønderslev Kommunes håndtering af hans fratrædelsessag. Han føler at Serritslevaben er havnet på hans skuldre:

- Det er ikke rimeligt at ansvaret for de fejl der er begået i Serritslev-sagen havner hos mig. Det er min opfattelse at ansvaret for Serritslev-sagen skal placeres på et højere niveau i kommunen.

Flere nyheder fra TV2 Nord