AGF tævede AaB 3-0

AaB blev søndag besejret med 3-0 af AGF, der havde Mustapha Bundu til at score alle tre mål i kampen.

AaB blev klædt af i Aarhus, hvor Mustapha Bundu scorede hattrick for AGF i AaB's nederlag på 3-0. Det skriver aabsport.dk på deres hjemmeside. Nederlaget betyder, at AaB i skrivende stund ligger på fjerdepladsen i 3F Superligaen med 13 point.

AGF var bedst fra første fløjt, og allerede efter fem minutter kunne hjemmeholdet bringe sig foran. Det var da også AGF, der i størstedelen af kampen havde overtaget.

AaB kom dog bedst ud til anden halvleg, men lige lidt hjalp det på resultatet, og nederlaget betyder, at østjyderne overhaler AaB i tabellen, og dermed ligger AaB nu på fjerdepladsen i 3F Superligaen med 13 point.

AaB's næste kamp spilles på søndag på udebane mod FC Nordsjælland kl. 14.00.