Agent beklager aftalebrud

Mads Linds agent beklager at skiftet til Aalborg Håndbold er gået i vasken.

Torsdag tordnede direktør Jan Larsen fra Aalborg Håndbold mod håndboldspilleren Mads Lind for at have brudt en mundtlig aftale med klubben.
 
- Man kan ikke bare fortryde en aftale, som man har indgået. Vi er dybt skuffede over Mads Lind, sagde Jan Larsen torsdag til TV2/Nord.  
 
Nu svarer Mads Linds agent Mads Winther på kritikken, og han bekræfter, at der var indgået en aftale mellem parterne, og at der blot manglede en underskrift for, at skiftet var en realitet.  
 
- Det er korrekt, at alt var forhandlet på plads mellem Mads Lind og Aalborg. Så jeg kan da godt forstå, at Jan Larsen er træt af at miste en så god mulighed. Men det er vigtigt at understrege, at kontrakten ikke var underskrevet. Dog vil jeg gerne sige, at det ikke er godt, når nogle af parterne løber fra det der er aftalt - mundtligt og på e-mail, Det gælder både klubber og spillere. I dette tilfælde er det spilleren, men vi har flere gange i denne sæson oplevet det samme fra klubbernes side. Det er beklageligt, og bestemt ikke noget vi kan acceptere, lyder fra Mads Winther i en e-mail til TV2/Nord.

Jan Larsen og Aalborg Håndbold overvejer i øjeblikket, hvordan klubben juridisk skal forholde sig til aftalebruddet.


Seneste nyt

fra Nordjylland