AGF-bødler banker AaB i Europa League-kval

Dila Gori driller for andet år i træk et dansk hold i Europa League-kvalifikationen. AaB tabte 0-3 i Georgien.

AaB leverede torsdag en gigantisk skuffelse, da nordjyderne tabte med 0-3 til Dila Gori i anden kvalifikationsrunde til Europa League.

Det danske superligamandskab var storfavoritter, men de georgiske modstandere har det med at overraske.

For et år siden slog Dila Gori nemlig AGF ud af Europa League-kvalifikationen, da holdet vandt med 2-1 i Aarhus og senere 3-1 på hjemmebanen i Gori.

Efter 0-0 ved pausen gik det galt for AaB i anden halvleg, hvor først Irakli Moedebadze fik scoret for hjemmeholdet efter en times spil.

Få minutter senere øgede Mikhail Gorelishvili til 2-0, og Gorelishvili slog senere sejren fast i overtiden.

Returkampen i Aalborg bliver spillet om en uge.