Airnavia aflyser alle billige billetter til London

I sin problemfyldte lancering udbød Airnavia 1000 billige billetter til 49 kroner, der blev revet væk. Nu trækker selskabet alle billetter tilbage.

Billetsystemet brød ned, da Airnavia midt i november gik i luften. Siden har problemerne stået i kø for firmaet, og i dag har Airnavia så trukket tæppet væk under dem, der troede, de skulle til London for billige penge. 

Alle 1000 rejser er aflyst. Det fremgår af en meddelelse til Airnavias kunder, der blev udsendt onsdag: 

Vi er rigtig glade for, at du har valgt at købe din flybillet hos Airnavia og har vist os tillid ved at handle med os som et nystartet flyselskab.

Det er derfor med stor beklagelse, at vi grundet for lav belægning ser os nødsaget til at aflyse følgende flyvninger mellem Aalborg Lufthavn og London Stansted Airport:

DX254 AAL-STN

DX255 STN-AAL

Dette beklager vi meget, og vi håber på din forståelse. Vi henviser til vores almindelige bestemmelser punkt 11.3, som omhandler aflysning af fly.

Du kan finde vores almindelige bestemmelser på vores hjemmeside via følgende link: http://www.airnavia.dk/kundeservice/handelsbetingelser.

Dit beløb vil blive tilbagebetalt inden for otte hverdage til det kreditkort, som flybilletten er købt med.

Vi beklager meget de komplikationer, som det har medført, men håber fortsat at kunne byde dig velkommen på en af vores ni andre ruter.

Skulle du have spørgsmål i forbindelse med annulleringen af din flybillet, er du altid velkommen til at kontakte os på airnavia@airnavia.com.

Med venlig hilsen.

Airnavia

Er du blandt dem, der ikke kommer afsted og får set Big Ben eller en tur på stadion, så hører vi gerne fra dig.

Kontakt journalist Jesper Bo Winther på telefon 20 18 42 75. 


Seneste nyt

fra Nordjylland