Aleksander og Amalie danske dansemestre

Foto: Bidstrup

Aalborgparret Aleksander Sørensen og partneren Amalie Bidstrup blev sent lørdag aften kåret som vinder i Kombi i Sakskøbing.

Så kom Aalborg Danse Center på Danmarkskortet over danske mestre !

Det blev Aleksander Sørensen og Amalie Bidstrup, der sent lørdag aften i Sakskøbing, fik guldmedaljerne hængt om halsen, som danske mestre i 10 danse (også kaldet kombi).

Jeg vil tillade mig at være en hel del stolt over især Aleksander, der er "dansefødt" i ADC, idet han trådte sine første laksko på gulvet i Østerågade. At han så har formået, i den korte tid han har dannet par med Amalie, at svinge sig helt til tops i alle 10 danse i junior 2 sportsrækken, skyldes ikke mindst Simon Horslebens ihærdige og sprudlende undervisning i ADC, der er med til, at give parrene den nødvendige gejst og gå på mod, for at blive blandt de bedste.

Og så gør det jo ikke noget, at der sammen med guldmedaljerne følger en invitation til VM 10 danse i Riga, Letland den 3. november 2012

Vi kan samtidig glæde os over Vadim Danilov & Anne-Louise Elsberg, der klarede en flot 5. plads Ynglinge sportsrækken. Det skal ses i lyset af, at de også er et nydannet par, der gennem en enorm træningsindsats er hastigt på vej mod guldet.

Og så har vi jo allerede nye talenter på vej, idet Lasse Bak Hilker og Annika Kjærgaard blev nr. 2 i Junior 1 talentrækken.

Jeg håber rigtig mange vil komme og være med til at sige tillykke til parrene på tirsdag kl. 18.10.

Og så glæder vi os allerede til de næste danske mesterskaber.

Preben Eihilt

Flere nyheder fra TV2 Nord