Alexander Baun til Hobro IK

Alexander Baun skifter fra Skive IK til Hobro IK til vinter, når kantspillerens aftale med skibonitterne udløber.

Hobro IK har i dag lavet en aftale med den 21-årige offensivspiller Alexander Baun, som skifter til klubben fra Skive IK til vinter. Aftalen gælder fra januar 2018 og løber frem til sommeren 2021.

Alexander Baun beskrives af sportschef Jens Hammer Sørensen som en hurtig, udfordrende kantspiller, der er god med bolden.

- Alexander er en utrolig spændende spiller, som har taget store skridt op gennem rækkerne, og vi tror på, at han også kan tage det næste skridt op i Alka Superligaen her hos os. Men vi skal også være tålmodige med Alexander, da han lige skal vænne sig til at leve og træne som en fuldtidsprofessionel spiller, og det er også derfor, vi har lavet en lang aftale, siger sportschef Jens Hammer Sørensen.

21-årige Alexander Baun har spillet i Skive IK siden januar, og inden da spillede han i Jyllandsserien for Tjørring IF. Tidligere har han også repræsenteret FC Skanderborg.

- Jeg glæder mig over skiftet til Hobro IK, som helt klart er et skridt frem i forhold til det sportslige niveau, men også i forhold til miljøet og forholdene i klubben. Jeg håber at blive en profil på holdet på et tidspunkt, men jeg er også klar over, at jeg nok ikke går direkte ind på holdet, da niveauet er rigtig højt. Så jeg ser frem til at komme ind i miljøet og lære det at kende, så jeg på sigt kan blive den bedste version af mig selv og dermed hjælpe holdet bedst muligt, siger Alexander Baun.

Til vinter kommer også Frans Dhia Putros til Hobro IK på en fri transfer.


Seneste nyt

fra Nordjylland