Alhaji Kamara forlader Vendsyssel FF til fordel for Randers FC

Vendsyssel FF’s sierraleonske angriber Alhaji Kamara forlader Vendsyssel FF til fordel for Randers FC efter indeværende sæson.

Når fløjten lyder for sidste gang i denne Superliga sæson bliver Vendsyssel FF en målfarlig angriber fattigere.

Klubbens sierraleonske angriber, Alhaji Kamara, forlader klubben fra Hjørring, når hans kontrakt udløber efter indeværende sæson.

Angriberen har valgt ikke at forlænge sin kontrakt med Vendsyssel FF, men i stedet taget imod et tilbud fra Superliga-konkurrenten Randers FC.

Dermed har Kamara snart spillet sin sidste kamp for den nordjyske superligaklub, der lige nu kæmper for at undgå nedrykning til 1. division.

- Vi er rigtig glade for den indsats, Alhaji Kamara har lavet for os i dette forår. Vi vidste godt, at med den situation vi er i, hvor vi kæmper for at forblive i Superligaen, ville det blive svært at forlænge kontrakten med ham.

Alhaji Kamara kom til Vendsyssel FF tilbage i februar måned i år, og i de ni kampe han nåede for Vendsyssel, har han lavet fire mål.

- Det ærgrer os selvfølgelig, at vi ikke kan fastholde en så dygtig spiller som Kamara, for han har bevist for alle, der følger Superligaen, at han er en dygtig angriber, siger sportsdirektør i Vendsyssel FF, Ole Nielsen.

Først gælder det nedrykningskampe

Inden turen går længere syd på for Alhaji Kamara, skal han først spille nogle vigtige nedrykningskampe for Vendsyssel FF.

- Vi er sikre på, at Alhaji Kamara med sin professionalisme vil gøre arbejdet færdigt i Vendsyssel FF,

og være med til at sikre os endnu en sæson i Superligaen, siger Ole Nielsen.

Kamara har spillet fire landskampe for Sierra Leone og scoret et enkelt mål for landsholdet.


Seneste nyt

fra Nordjylland