Alkohol og narko formentlig skyld i uheld

Aftenen og natten til torsdag måtte Nordjyllands Politi tre gange rykke ud til bilister, som var kommet galt af sted på de nordjyske veje. Politiet formoder, at der var alkohol og stoffer indblandet i alle uheld.

Nordjyllands Politi mistænker, at der var spiritus eller narko indblandet ved tre færdselsuheld. Det første uheld fandt sted kort før klokken 22, da en 29-årig kvinde kørte med høj fart ind i en færdselstavle, som blev slæbt 30 meter efter bilen.

Uheldet skete i en rundkørsel ved Skagensvej i Elling. Kvinden blev efterfølgende testet for påvirkning af stoffer, oplyser Nordjyllands Politi.

Senere på aftenen omkring klokken 22.30 kørte en 22-årig mand, som ikke havde kørekort, mellem Aggersund og Fjerritslev, da han pludselig endte i grøften. Både han selv og medpassageren fik lettere skader ved uheldet. Den 22-årig fører af bilen afgav blodprøve, da politiet formoder, at han var påvirket af spiritus.

Det tredje trafikuheld skete ved en rundkørsel i Åbyen, da to norske kvinder kort før klokken 01.00 kørte galt. Bilen, de kørte i, blev totalskadet, da de røg op i rundkørslen. Den 20-årige kvinde, som kørte bilen, fik ligeledes taget en blodprøve grundet mistanke om spirituskørsel.

Ingen kom alvorligt til skade ved nogen af færdselsuheldene.

Se interview med vagtchef ved Nordjyllands Politi, Åge Pedersen, som fortæller om nattens færdselsuheld i videoklippet øverst.


Seneste nyt

fra Nordjylland