Dødsulykke: Alle elever, lærere og forældre er dybt berørte

Flaget gik på halv på Gug Skole i Aalborg, og skolechef i Aalborg Kommune sender sine tanker til familien og de pårørende til den 10-årige pige, der blev tragisk offer for ulykke på skolen.

Det var en tydeligt berørt skolechef fra Aalborg Kommune, der fredag sidst på eftermiddag tog imod såvel forældre til børn på Gug Skole samt personale på skolen for at orientere om den tragiske ulykke ved middagstid på skolens boldbaner.

- Det er tragisk, alle er dybt berørte og ulykkelige, og vi sender vores tanker til familien, siger Jakob Ryttersgaard, skolechef, Aalborg Kommune.

Forældre blev kort efter den tragiske ulykke kontaktet af skolen og blev bedt om at hente deres børn, da man mente, at det var vigtigt, at ingen af eleverne kom til at gå alene hjem.

Ulykken skete kort efter middag, og pigen befandt sig i et buskads nær ved skolen, da hun blev påkørt af en traktor, der med påmonteret buskrydder, var i færd med at foretage et stykke arbejde på skolens område.  

- Pigen var på stedet i forbindelse med noget leg, oplyser vicepolitiinspektør Anders Uhrskov, Nordjyllands Politi. 

Politi og redningsmandskab blev omgående sendt til ud til skolen, og det var her, at myndighederne kunne konstatere, at pigen fra Gug Skole var afgået ved døden som følge af ulykken.  
 
Nordjyllands Politi gik straks i gang med at foretage en undersøgelse af omstændighederne omkring ulykken.  
 
- De nærmere omstændigheder er vi lige nu ved at efterforske. Derfor er det begrænset, hvad vi kan udtale os om på nuværende tidspunkt. Vores arbejde er lige nu at få undersøgt, hvordan ulykken er sket, og om der eventuelt er nogen, der kan stilles til ansvar,  siger vicepolitiinspektør Anders Uhrskov.  
 
Traktoren blev ført af en 23-årig mand.  


Seneste nyt

fra Nordjylland