Store skader efter brand i bageri: - Alt er ødelagt

Skaderne er omfattende efter brand i Centerbageriet i Frederikshavn. Indehaveren tror, der går flere måneder, før bageriet åbner igen.

Der kan gå en rum tid, før der igen kan købes brød og kager hos Centerbageriet i Frederikshavn. Sådan lyder de umiddelbare fremtidsudsigter efter en brand i bageriet fredag formiddag.

- Alle vores fine julesmåkager, som var flot pakket ind i cellofan, og en bryllupskage til i morgen, er væk. Det er forfærdeligt, siger indehaver Jette Larsson til Kanal Frederikshavn.

Branden i bageriet på Rømøvej i Frederikshavn brød ud fredag formiddag. Kanal Frederikshavn skriver, at branden opstod i en af bageriets tre ovne. Herefter gik det stærkt. Glas i alle tre ovne eksploderede ifølge Jette Larsson, som selv befandt sig i butikken.

- Vi forsøgte selv at slukke branden i ovnen, men det var helt umuligt, og vi blev alle beordret ud af vagten, da brandfolkene ankom, siger Jette Larsson.

Ingen dato på genåbning

Nordjyllands Beredskab fik slukket ilden og bageriet er ikke som sådan brændt. Særligt loftet har dog taget skade.

- Alt er ødelagt, siger Jette Larsson.

Ingen mennesker kom til skade i forbindelse med branden, men de materielle skader er så omfattende, at Jette Larsson forventer, at der vil gå noget tid, før bageriet kan åbne igen.

- Jeg tror, det kommer til at vare flere måneder, før vi åbner igen, frygter Jette Larsson.

 

Seneste nyt

fra Nordjylland