Er du klar til Aalborg Karneval? Alt hvad du skal vide

Er du en af de 80.000 karnevalister, der skal til fest i dag? Vi har samlet alt, du skal vide om Aalborgs største festdag.

Starttidspunkter for paraden

Nørresundby-paraden starter klokken 10:00 og bevæger sig fra torvet, over Limfjordsbroen og videre opad Vesterbro til Kildeparken. 

SKAT-paraden fra øst har start klokken 10:30.

Haraldslund-paraden starter længst mod vest og vil begive sig afsted langs kastevej klokken 11:00. 

Alle tre optog samles løbende på Vesterbro.

 
 
Foto: Aalborg Karneval

TV2 Nord dækker karnevallet

Fra kl. 7:00 til 14:00 kan man følge vores liveblog, hvor vi løbende opdaterer med seneste nyt fra Aalborg Karneval, Politi og meget andet. 

Vi har også tre reportere med i karnevallet. Her er det Pia Beltoft Nielsen og Morten Pedholt, der laver et samlet program fra dagen, der kan findes her på TV2NORD.DK lørdag aften og på SALTO klokken 19:40. 

Mogens Jørgensen dækker karnevallet på vores digitale platforme. Han vil blandt andet være at finde ombord karnevalkongens vogn, mens den køre rover Limfjordsbroen. Følg med løbende på vores Facebook-side og på Instagram

 
 
Foto: TV2 Nord

Huskeliste

Fra Aalborg Karneval er der også flere gode råd til, hvordan du forbereder dig bedst muligt til dette års parade gennem Aalborgs gader. Rådene lyder blandt andet, at du skal skrive ned, hvor du bor, at du skal huske drikkevand til paraden, og at du skal hoppe i et kostume, der ikke er brandfarligt.

 

Busserne kører ad andre veje

Ruter fra/mod syd Normal drift.

Ruter mod nordvest fortsætter via Forbindelsesvejen, Viaduktvej til Lindholm Station og videre ad normal rute mod nord. Dette i begge retninger. Der samles op og sættes af ved alle stoppesteder undervejs.

Der oprettes midlertidige stoppesteder på Østre Alle ved Hadsundvej i begge sider og på Østre Alle ved Sohngårdsholmsvej i retning fra terminalen. Natbusser kører normal drift. Rute 38 til og fra Klitgård. Fra kl. 09.00 og resten af driftsdøgnet køres ad følgende rute: Rampen, Østre Alle, Kong Christians Alle og videre ad normal rute

- Alle med karnevalsarmbånd kan komme gratis med NT's busser og med tog i Region Nordjylland fra fredag den 24. maj klokken 12.00 til søndag den 26. maj klokken 16.00, siger chef for salg & kunder i Nordjyllands Traffikselskab, Mette Henriksen. 

 

 
 
Foto: Nordjyllands Trafikselskab

 

Program i Kildeparken

 
 
Foto: Aalborg Karneval

 

 


Seneste nyt

fra Nordjylland