Alt udsolgt til ishockey-camp

For tredje år i træk er alle pladser optaget til Reebok Hockey Camp, der betyder en uges ishockey i Iscenter Nord i Frederikshavn.

Hele 145 piger og drenge i alderen fra 7 til femten år har valgt at sætte hinanden stævne en uge af deres sommerferie - på isen. Fra tidlig morgen til sen aften står den i denne uge på ishockeytræning - og det er en stolt sportschef, der sammen med mange frivillige får det hele til at gå op i en højere enhed.

Vi har selvfølgelig efterhånden en vis rutine i det, idet det er 10. år, vi har sommercamp, men det kan kun lade sig gøre, fordi vi har så mange, der frivilligt stiller op og hjælper med alt, siger Henrik Christiansen, sportschef hos Frederikshavn Ishockey Klub.

Der er naturligvis deltagere fra Frederikshavn og flere øvrige danske klubber, men også deltagere fra norske, svenske og tyske klubber finder denne uge vej til Iscenter Nord. I alt er der spillere fra 20 forskellige klubber, og til at lede de unge på isen er der hentet trænere ind fra blandt andet Sverige, Ukraine og Tjekkiet.

I løbet af ugen får de mange ishockeyspillere bruge masser af tid på isen, men der er også dagligt fysisk off-ice træning, teambuilding - og festaften.

Det store ishockey-brag slutter på lørdag med interne kampe.


Seneste nyt

fra Nordjylland