Altea fritstiller Ohm

Den økonomisk trængte spanske håndboldklub Altea har kort før sæsonstart fritstillere fire spillere, herunder den tidligere AaB'er Rune Ohm.

Frustrationerne fortsætter for de danske håndboldspillere Henrik Hansen og Rune Ohm, der inden ferien troede, at de i denne sæson skulle spille håndbold for den spanske klub Altea.

Men de økonomiske problemer er vokset dag for dag for klubben, der af samme grund efter et krisemøde onsdag valgte at fritstille fire af sine otte kontraktspillere, heriblandt Hansen og Ohm.

- Der er stadigvæk en del løse ender, men det betyder da, at jeg nu er sikker på, at jeg ingen fremtid har her i Altea. Så meget er jeg da blevet klogere, siger Rune Ohm til Ritzau.

Han mangler stadig at få to måneders løn, og som altså heller ikke ved, hvor han skal spille i den kommende sæson.

- Det er selvfølgelig ikke det bedste tidspunkt at lede efter en klub på, men nu ser jeg i første omgang på, hvilke muligheder, der byder sig hernede. Og ellers er det ret sandsynligt, at jeg tager hjem til Danmark for at spille, siger Rune Ohm.

Altea har efter fritstillelsen kun tre spillere på kontrakt, men vil alligevel fortsætte i den spanske 1. division, fordi man på den måde er garanteret sponsorpenge.

- Jeg forstår simpelthen ikke, at det kan lade sig gøre. Rent sportsligt giver det ingen mening, for de rykker ud med et brag. Og klubben skylder penge til trænere og spillere og alle mulige andre. Alligevel får man lov at fortsætte, siger Ohm, der forventer at høre fra sin agent en af de nærmeste dage.


Seneste nyt

fra Nordjylland