Alternativet har fået sit første byrådsmedlem

Melanie Simick fik 15 måneder som løsgænger i Mariagerfjord Byråd. Fra årsskiftet repræsenterer hun Alternativet, og er dermed partiets første byrådsmedlem.

Hvis partileder for Alternativet Uffe Elbæk får brug for et kommunalt indspark, så kan han få det nu. Melanie Simick er nu partiets første byrådsmedlem.

- Alternativets holdninger flugter med mine. Især når det handler om økologi, grøn omstilling og flygtninge, siger Mellanie Simick.

Melanie Simick forlod SF i 2014 efter 15 års medlemskab af partiet. Hun blev internt i partiet beskyldt for ikke at føre SF politik. Herefter blev hun løsgænger i byrådet og nu har hun så meldt sig ind i Alternativet.

- Alternativet siger åbent at de byder flygtninge velkomment. Jeg er selv indvandrer. Jeg far er inder og min mor er englænder og det præger min identitet, siger Melanie Simick.

Partiskifteren tror at flere vil følge i hendes fodspor.

- Jeg tror at mit skifte kan give et skub til andre og jeg tror at vi vil se snebolden rulle. Jeg tror der er flere byrådsmedlemmer ude i Danmark, der overvejer at skifte til Alternativet, blandt andet flere socialdemokrater, siger Melanie Simick.

Melanie Simick har siddet i byreådet siden 2008.


Seneste nyt

fra Nordjylland