Ambitiøse EH Aalborg har ansat landsholdslegende som træner

EH Aalborg, der er storfavoritter til oprykning til kvindernes håndboldliga, har ansat ny træner.

EH Aalborg kan lige nu nyde udsigten fra toppen af kvindernes 1. division i håndbold. Klubben ligger på en førsteplads, og er dermed store favoritter til at tage den direkte oprykning til kvindernes håndboldliga til næste sæson. 

Holdets nuværende assistenttræner Pernille Kjær forlader efter denne sæson klubben. I stedet for Pernille Kjær har EH Aalborg lavet en aftale med et velkendt ansigt i håndboldligaen. Det er den mangeårige stregspiller i håndboldligaen og på det danske landshold Karen Brødsgaard. 

Hun skal sammen med den nuværende cheftræner, Søren Fisker, styre EH Aalborgs tropper i næste sæson, hvor meget tyder på, at de skal husere i håndboldligaen. 

Karen Brødsgaard kommer fra et trænerjob hos det svense herrehold Allingsås, der spiller i den bedste svenske række.

- Jeg kan lide at udvikle, se glæden når ting lykkes, men håber også, at jeg kan dele ud af min erfaring, så andre får glæde af den. Min ambition er, at være med til og hjælpe til med, at få opbygget en stærk og stabil klub, efter et rigtig godt forarbejde. Mit mål med EH Aalborg er, at få skabt et stabilt liga hold, hvor spillerne får lov til at tænke selv og være med til udvikle holdet og klubben, fortæller Karen Brødsgaard i en pressemeddelelse. 

Karen Brødsgaard var selv på holdkortet, da Aalborg sidst havde et hold i den kvindelige liga, da hun spillede for det daværende Aalborg DH. 

EH Aalborg ligger lige nu på førstepladsen i 1. division med 38 point. De har seks point ned til tredjepladsen, der ikke giver direkte oprykning til håndboldligaen. Der er fem kampe tilbage af sæsonen. 


Seneste nyt

fra Nordjylland