Amerikansk back bliver pirat

Aalborg Pirates har nu truppen komplet til den kommende sæson.

Den nordjyske ishockeyklub har tegnet en et-årig kontrakt med den amerikanske back Shane Sims.

- Han er lige den spiller, vi har ledt efter i lang tid, fortæller direktør Frederik Åkesson om den 24-årige amerikaner, som i sidste sæson slog sine folder i Gwinnet Gladiators i ECHL.

- Shane Sims er en allround back med offensivt instinkt. Han har et godt skud, er god på skøjterne og ligner en spiller, der kan være med i de afgørende situationer, siger Frederik Åkesson.

Det er da også kvaliteter, som NY Islanders har haft øjnene åbne for.

Shane Sims blev draftet i 2006 og i sæsonen 2010-2011 blev han hentet op på Frans Nielsens hold. Det blev dog kun til enkelt kamp i NHL.

Shane Sims er ankommet til Aalborg og vil blive præsenteret sammen med den øvrige trup fredag aften efter testkampen mod Frederikshavn White Hawks i Gigantium.

- Men han kommer ikke på is. Vi vil lige give ham nogle dage til at falde på plads, og så spiller han måske i testkampen mod Herning i næste weekend, siger Frederik Åkesson.

Shane Sims er en tæt fyr med 89 kilo fordelt på 185 centimeter, og udover de allerede nævnte klubber spillede han collegehockey i fire år for Ohio State University i NCAA. Her blev det til godt 150 kampe og knap halvt så mange point.

Flere nyheder fra TV2 Nord