Amfetamin og skunk fundet ved ransagninger – to mænd sigtet

Nordjyllands Politi har sigtet to mænd for besiddelse af narkotika efter ransagninger tirsdag.

Et tip fik Nordjyllands Politi til at rykke ud til en privat adresse i Aalborg tirsdag aften. Tippet holdt stik – på adressen fandt politiet 100 gram amfetamin og 120 gram skunk.

Fundet betød, at en 55-årig mand blev sigtet og anholdt for besiddelse af narkotika.

- Den 55-årige mand erkender forholdet og ejerskab af de 100 gram amfetamin og 120 gram skunk, siger politikommissær Casper Jacobsen, der er leder af politiets efterforskning.

Manden blev efterfølgende løsladt, men politiet opretholder sigtelsen mod ham.

Mistænkelig mand dukkede op under ransagning

Mens ransagningen var i gang, ankom en 45-årig mand til adressen i Aalborg. Efterforskerne på stedet fandt mandens tilstedeværelse mistænkelig, og derfor besluttede de sig for også at ransage den 45-årige mands hjem, som ligeledes lå i Aalborg.

Det skulle vise sig at være en god beslutning. På den 45-årige mands bopæl fandt efterforskerne 55 gram amfetamin og 57 gram hash.

Den 45-årige mand blev derfor også sigtet for overtrædelse af straffeloven for besiddelse af narkotika. Han erkendte forholdet.

- Vi modtog et tip om, at der var narkotika på den ene adresse. Derfor valgte vi at foretage ransagningen – som altså resulterede i to sigtelser mod to forskellige personer, siger Casper Jacobsen fra Nordjyllands Politi.

Sigtelserne er rejst for overtrædelse af straffelovens § 191, som omhandler besiddelse af narkotika med henblik på videreoverdragelse.


Seneste nyt

fra Nordjylland