Anden sæson af Norskov under udvikling

De første skridt til at realisere en anden sæson af serien Norskov er taget, og nu tager TV2 og et produktionsselskab så et mere i denne uge, når de ser på mulige locations i Frederikshavn.

Egentlig havde TV2 droppet at gennemføre anden sæson af tv-serien Norskov efter skuffende seertal til de første 10 afsnit. Men i denne uge har produktionsselskabet SF Studios Production angiveligt sendt en medarbejder til Frederikshavn for at finde locations til seks nye afsnit af Norskov.

Det skriver KanalFrederikshavn.dk, som også mener at vide, at Iscenter Nord igen vil været et af de steder, skal bruges i serien.

Frederikshavn Kommune er selv med til at finansiere noget af serien. I alt sender kommunen 1,25 millioner kroner efter projektet. 625.000 kroner kommer fra kommunekassen, mens resten er hentet hos "gode venner", som Birgit Hansen, borgmester i Frederikshavn Kommune, udtrykker det. Blandt andet har Hjørring Kommune støttet Norskov med 100.00 kroner.

Men det betyder ikke, at finansieringen er endeligt på plads, lyder det fra TV2's pr-konsulent Line Aamand Hansen.

- Vi kan derfor ikke bekræfte med sikkerhed, at der kommer en Norskov 2, men der arbejdes på sagen, og vi krydser fingre, oplyser Line Aamand Hansen til Kanal Frederikshavn.

Ifølge Kanal Frederikshavn vil der også komme nye producere på anden sæson af Norskov. Senia Dremstrup skal tilsyneladense afløses af to andre producere, skriver mediet.


Seneste nyt

fra Nordjylland