Anders Golding ikke sikker på OL-billet

Helt uden hjælp fra Team Danmark er det lykkedes nordjyske Anders Golding at sikre Danmark en plads i skeetskydning til næste års OL. Men trods det flotte resultat er det langt fra sikkert, at det bliver ham som får lov til at repræsentere de danske farve

De har svært ved at få armene ned i Jetsmark Sogns Jagtforening, efter at klubbens største talent nogensinde 23-årige Anders Golding sikrede Danmark en plads til OL næste år.

- Det er det vi har arbejdet på de sidste 10 år, og jeg vidste det ville ske en dag, og det skete i går, fortæller træner Henrik Larsen.

Ved EM Spanien blev Anders Golding nummer otte og det udløste samtidig en dansk OL-plads. Men det flotte resultat udløser ikke automatisk en OL billet fra Team Danmark. I alt kæmper tre skytter om den ene danske OL-billet og

- Det er sådan, det er nationen Danmark, der har en kvoteplads. Vi er så heldige at have flere dygtige skytter. Vi kigger på hvem der holder et højt internationalt niveau, siger direktør for Team Danamrk Michael Andersen til TV2/NORD.

Efter Anders Goldings flotte resultat ved EM, er Team Danmark dog klar til at hjælpe ham økonomisk.

- Det er klart med Anders resultat i Spanien, vil vi gå ind og vurdere om vi har fordelt ressourcerne på den rigtige måde. Vi har støttet specifikt to skytter indenfor den her klasse, og det er rigtigt at Andres ikke har været blandt de to, men meget tyder på, at vi vil gå ind og revidere den opfattelse, fortæller Michael Andersen direktør i Team Danmark.

Anders Golding har allerede sigtekornet rette mod den næste store udfordring, som er VM til september på Cypern.


Seneste nyt

fra Nordjylland