Se interviews: Andersen og Dalsgaard om at være med på landsholdet

To tidligere og en nuværende AaBer er med, når det danske landshold i morgen spiller venskabskamp på Aalborg Stadion mod Luxembourg.

Når landsholdet tirsdag aften spiller venskabskamp mod Luxembourg på Aalborg Stadig, er tre af spillerne på hjemmebane eller gammel hjemmebane. 

Henrik Dalsgaard spillede 166 kampe for AaB perioden 2009-2016 og er nu fast mand på landsholdet.

Senest var han med i 1-0 sejren over Schweiz lørdag aften i Parken. Han fik søndag aften følgeskab i truppen af både Lucas Andersen og Lasse Nielsen, da landsholdet tjekkede ind på Hote Hvide Hus i Aalborg, fordi tre spillere fra kampen lørdag er skadet eller taget hjem til deres respektive klubber.

For Lucas Andersens vedkommende fik han et telefonopkald lørdag aften, mens han var ude at spise en god middag med gode kammerater i Aalborg.

I løbet af søndag var han hurtigt forbi AaBs anlæg i Ø. Uttrup for at hente sine støvler, så han kan være klar til træning i eftermiddag klokken 17.00 på sin hjemmebane på Aalborg Stadion. 

Lucas Andersen får en snak med Mogens Jørgensen om den hurtige udtagelse til landsholdet. 

Lasse Nielsen, der til daglig spiller i Malmø FF, havde taget turen i bil fra det svenske. Lasse Nielsen har spillet fire landskampe og 132 kampe for AaB, hvor han spillede fra 2006 til 2014, inden han drog til Holland.

Henrik Dalsgaards kontrakt med den engelske klub Brentford FC udløber her til sommer, og hvad der skal ske herefter er uvist, men Henrik Dalsgaard udelukker ikke, at han vender tilbage til det nordjyske. Dahlsgaard er gift, har børn og har købt hus lige uden for Aalborg.

Henrik Dalsgaard afviser ikke at tage en tørn mere for AaB.

Fans af landsholdet får i dag en enestående mulighed for at komme tæt på de danske landsholdsspillere. Der er nemlig åben træning på Aalborg Stadion mellem klokken 17 og 18, og efterfølgende vil de danske landsholdsspillere skrive autografer, og der vil også være mulighed for at få taget billeder med spillerne.  

Fans møder landsholdet i Aalborg. Fra søndag aften. 

Seneste nyt

fra Nordjylland