Andreas Frisch kan vinde Post Cuppen

Team Concordia Forsikring Himmerland-rytteren Andreas Frisch ligger godt til inden sidste afdeling af Post Cuppen.

Andreas Frisch lå inden fjerde og andensidste afdeling ved Thorsager på Djursland 28. august på en samlet femteplads, og troede selv på sine chancer for den samlede sejr.

- Jamen, jeg tror på, jeg vinder. Der er i dag, og så en afdeling om 14 dage, så jeg er fortrøstningsfuld, sagde Andreas Frisch på løbsdagen.

Det gik dog ikke helt efter planen i løbet ved Thorsager. Team Concordia havde ellers planlagt et angreb lidt over halvvejs i løbet, men sådan skulle det ikke gå.

I den stærke sidevind angreb det stærke Glud og Marstrand-hold, og otte af holdets ryttere plus to andre fik det afgørende hul.

I en forfølgergruppe sad den bedstplacerede Team Concordia-rytter Andreas Frisch, som indtil sidste afdeling førte Post-Cuppen. Tidligere har han vundet anden afdeling ved Randers.

Som kilometerne til mål blev færre og færre blev hullet op til de førende 10 ryttere større og større. Og ud på de sidste 11 kilometer havde sportdirektør Brian Henriksen opgivet dagens sejr.

- Vi må desværre sige, at det nok var det for i dag, desværre, det ser i hvert fald sort ud, sagde Brian Henriksen fra bilen.

Hullet var da også for stort. Vinder af løbet blev Michael Valgren fra Glud og Marstrand, og Andreas Frisch fik kæmpet sig ind som nummer 11, og fik derfor alligevel gode point til den samlede stilling. Andreas Frisch ligger nu samlet nummer to inden det afgørende løb i Næstved 11. september.

- Jeg kan stadig nå det. Der går rygter om, at den førende rytter ikke stiller op i sidste afdeling, og så skal jeg jo bare vinde, sagde Andreas Frisch.


Seneste nyt

fra Nordjylland