Angrebstalent til Vendsyssel FF

Vendsyssel FF har store forventninger til 21-årigt ghanesisk angrebstalent.

Solomon Safo-Taylor.

Et navn som Vendsyssel FF håber, at der fremover vil blive råbt jævnligt på stadion i Hjørring.

quote Som fodboldspiller er jeg lidt samme type som Sergio Agüero – uden vi selvfølgelig er på samme niveau. Mit mål for denne sæson er, at jeg skal udvikle mig som spiller, samtidig med at jeg hjælper holdet med at vinde en masse kampe og scorer mange mål.

Salomon Safo-Taylor, Vendsyssel FF. 

Den 21-årige ghanesiske angriber kommer til fra en af de største klubber i hjemlandet, Karela United FC.

Her nåede han at spille 17 kampe og score 8 mål.

- Solomon er en angriber med rigtig god fart, han er teknisk dygtig og har et lavt tyngdepunkt, der gør ham i stand til at vende på sin direkte forsvarsspiller. I den hjemlige liga har han vist stor målfarlighed og med hans alder tror vi på, at det er en fremtidens mand, som kommer til at bidrage til vores offensiv i de kommende sæsoner, siger sportsdirektør i Vendsyssel FF, Ole Nielsen, i en pressemeddelelse.

Aftalen med ghaneseren er fireårig.

- I og med at vi har lavet en lang aftale med Solomon, så er det også med det for øje, at vi skal have gjort ham klar til et videresalg på et tidspunkt. Vi er bekendte, at det er første gang Solomon er i Europa, og der kan komme en tilvænningsperiode, men det ændrer ikke på, at vi har store forventninger til ham, forklarer Ole Nielsen.

Sergio Agüero

Solomon Safo-Taylor får nummer ni på ryggen i sin nye klub.

- Jeg er meget glad for at være her. Det er en ambitiøs klub med gode faciliteter, og jeg håber, at vi sammen kan rykke op i Superligaen igen, fortæller den nybagte Vendsyssel FF spiller i en pressemeddelelse.

Han er netop udtaget til det ghanesiske OL-landshold, der i september skal kæmpe mod Algeriet om at kvalificere sig til OL i Tokyo 2020.

- Som fodboldspiller er jeg lidt samme type som Sergio Agüero – uden vi selvfølgelig er på samme niveau. Mit mål for denne sæson er, at jeg skal udvikle mig som spiller, samtidig med at jeg hjælper holdet med at vinde en masse kampe og scorer mange mål, siger Salomon Safo-Taylor. 


Seneste nyt

fra Nordjylland