To anholdt efter knivstik

To mænd er tirsdag aften anholdt efter et knivoverfald på Østergade i Nørresundby.

Det drejer sig om to mænd på henholdsvis 30 og 23 år. De mistænkes for at have noget at gøre med et knivoverfald, der fandt sted tirsdag ved 15.30-tiden.

Her blev en 28-årig mand fundet blødende ud for en opgang på Østerbrogade 79. Han er kort forinden stukket med kniv i maven og i siden.

Ifølge politiets oplysninger var det en tilfældig forbipasserende, der så den blødende mand og fik hjulpet ham på skadestue. Den forbipasserende var i bil og kørte således den 28-årige blødende mand til sygehuset. Ifølge politiets oplysninger kendte de to ikke hinanden.

Den 28-årig mand er udenfor livsfare, men fortsat indlagt på sygehuset.

Knivstikkeriet fandt sted skråt over for rockerklubben Hell Angels klubhus i Nørresundby, men politiet oplyser, at intet foreløbigt tyder på, at knivstikkeriet er rocker- eller banderelateret.

Men de to anholdte og den 28-årig er ifølge politikommissær Lars Nørskov fra Nordjyllands Politi kendte af politiet.

Politiet ønsker af hensyn til den videre efterforskning ikke at fortælle mere om overfaldet og et eventuelt motiv.

Ligesom der heller ikke er kommet oplysninger frem om, hvorvidt politiet har fundet kniven, den 28-årige er blevet stukket ned med.

Politiet havde flere hundepatruljer ude og afsøge området, ligesom der er tilkaldt hjælp fra teknikere fra Aarhus.

En stor del af området omkring Østergade og Østerbrogade i Nørresundby var afspærret af politiet frem til ved 19-tiden. Det betød, at mange beboere i området i flere timer enten var afskåret fra at komme hjem eller ikke kunne forlade deres bopæl beliggende i det afspærrede område.

Afspærringerne betød desuden massive trafikale problemer i store dele af Nørresundby.

Beboere i området fortæller til TV2/Nord, at de mellem klokken 15 og 15.30 hørte ballade og tumult fra en opgang i boligkomplekset på Østerbrogade umiddelbart ved siden af Shell-tanken. Der skulle angiveligt være tale om tre mænd, der af uvisse årsager var uenige om et eller andet.

Nordjyllands Politi rykkede talstærkt ud i området efter at have fået melding om knivstikkeriet, og adskillige personer er hele eftermiddagen og aftenen blevet afhørt som mulige vidner til det, som politiet først på aftenen umiddelbart ikke vil betegne som drabsforsøg men grov vold.


Seneste nyt

fra Nordjylland