To anholdt i drabssag fra Aalborg

Politiet har anholdt to unge mænd på 15 og 23 år, der mistænkes for at have dræbt 48-årig ved Aalborg Stadion natten til lørdag.

Drabssagen fra Aalborg, hvor en 48-årig mand blev tævet til døde tidligt lørdag morgen er på vej mod opklaring. To mænd på 15 og 23 år er anholdt i sagen, og politiet leder efter en tredje person, som de kender navnet på.

Henrik Bjerremand Kristensen blev fundet livløs og mishandlet til ukendelighed kort før kl. seks lørdag morgen. To mænd blev set løbe væk fra området ad en sti og forsvinde ind gennem porten til Kastetvej 68.
Efter at retsmedicinerne har obduceret Henrik Bjerremand Kristensen, står det klart, at han er tævet til døde. Han er ikke tillige blevet skudt, sådan som politiet troede i første omgang.

Han var lørdag aften til fest på Aalborg Stadion og tog
umiddelbart før midnat ind til byen med en bekendt. De skiltes ved Jomfru Ane Gade mellem kl. 03.30 og 04.00. Politiet har desuden fundet ud af, at den dræbte købte mad på en burgerbar i Jomfru Ane Gade kl. 04.30. Politiets teori er, at han herefter tog tilbage til stadion for at hente sin cykel.

Politiets teori er, at der er tale om et røverisk overfald.
Den dræbte blev fundet uden sin tegnebog og andre personlige effekter. Tegnebogen er senere fundet tømt for penge i en nærliggende villahave.


Seneste nyt

fra Nordjylland