Anja Lovéns arbejde i Afrika får kæmpe opbakning

Allerede inden dørene til støttefesten er gået op, dukker der store bidrag op til Anja Lovéns arbejde med heksebørn i Nigeria.

Weekendens støttefest i Arena Nord til fordel for Anja Lovéns arbejde med heksebørn i Afrika er kommet godt fra start - allerede inden gæsterne har sat sig til rette ved bordene. 

Sparekassen Vendsyssel og Gudbjörg og Ejnar Honorés Fond har støttet med hver 25.000 kr., mens fiskeeksportfirmaet Chrisfish har doneret 5.000 kr. til indsamlingen. Så i alt 55.000 kr. er der på kontoen inden start.

Andre gavmilde firmaer har støttet med store leverancer til selve festen, så der næsten ingen udgifter er.

- Vi er rigtigt glade for at kunne støtte et så fantastisk projekt, ikke mindst når det nu er en frederikshavnerpige, der står i spidsen for projektet, siger Camilla Frost fra Honorés Fond. 

Torben Madsen fra Sparekassen Vendsyssel, Camilla Frost og Per Malmberg er klar til indsamlingsshowet i Arena Nord.
Torben Madsen fra Sparekassen Vendsyssel, Camilla Frost og Per Malmberg er klar til indsamlingsshowet i Arena Nord.

Torben Gerner Madsen, afdelingsdirektør i Sparekassen Vendsyssel i Frederikshavn, udtrykker også stor begejstring over, at sparekassen endnu engang kan være med til at støtte gode og stærkt forankrede projekter som Anja Lovéns.

Vil du hjælpe?

  • Man kan støtte ved at lave en fri indbetaling på MobilPay nr. 13557.
  • Man kan også sende en SMS med teksten HOPE til 1245, så støtter man med 100 kr.
  • Virksomheder kan overføre beløb til indsamlingens kontonummer 9012 – 1200033376.

Det er syv Rotaryklubber fra Skagen, Frederikshavn, Sæby og Sindal, som sammen har fået stablet arrangementet på benene – og man håber, at rigtig mange vil være med til at støtte indsamlingen.

Der forventes 450 gæster til show i Arena Nord, hvor underholdningen serveres af Ib Grønbech og Gregers fra Sæby. Der er kun få ledige pladser tilbage.

TV2 Nord sender fra direkte fra festen. 

Anja Loven får pengene til at hjælpe de udsatte børn i Afrika.

Seneste nyt

fra Nordjylland