Anklager vil have minimum ni års fængsel

Foto: Per Frank Paulsen

Politianklager Lasse Svensson mener, manden skal have 9 års fængsel og kvinden mindst 7 år. Desuden må parret ikke få besøg af mindreårige i fremtiden. Forsvareren siger maksimum seks og tre års fængsel og intet forbud.

Anklageren vil have idømt manden, der er førtidspensionist, 9 års fængsel og kvinden på kontanthjælp mindst 7-8 år.

Desuden vil han have parret givet et påbud mod at have besøg i hjemmet af mindreårige.

- Parret har jo fire mindreårige børn i hjemmet, og det ville være forfærdeligt, hvis lignende overgreb skulle overgå nogle af børnenes venner eller veninder, som skulle komme i hjemmet i fremtiden, siger politianklager Lasse Svensson i sin procedure for strafudmålingen.

Det kom også frem, at manden ved adskillige lejligheder tidligere har krænket mindreårige piger. Blandet andet har han i 1995 forsøgt at opnå sammenlege med en 13-årige pige, og senere har han forsøgt at få en 8-årige pige til at beføle sig.

Samtidig vil de mindreårige pigers bistandsadvokater have en erstatning på 120.000 til to af pigerne og 100.000 til den tredje.

Ægteparrets forsvarere mener dog ikke, straffen bør være så hård. Kvindens forsvarer mener, at hendes straf skal være max 3 års fængsel, mens mandens forsvarer går efter maksimalt 6 år. Begge forsvarsadvokater finder påbuddet imod at have mindreårige i hjemmet unødvendigt.

Mentalundersøgelser af parret viser, at kvinden er normalt begavet, imens manden ligger i den nedre del af normalskalaen. De er egnet til normal straf.

Strafferammen for voldtægt mindreårige er på 12 år.

Flere nyheder fra TV2 Nord