Anne, Sanne og Lis er tilbage - indtager scenen sammen i Gigantium

Danmarks tre rockdronninger, Sanne Salomonsen, Anne Linnet og Lis Sørensen, går for første gang i 38 år igen på scenen sammen dette forår.

 

Det vil være et syn, der ikke er set i præcis 38 år, når Aalborg Kongres & Kultur Center i samarbejde med Live Nation blænder op for en koncert med tre stærke kvinder i Gigantium den 16. maj 2019.

Her går nemlig ingen ringere end Sanne Salomonsen, Anne Linnet og Lis Sørensen nemlig på scenen sammen og indfrier ved samme lejlighed ikke så få drømme hos deres fans. Det bliver til i alt fem koncerter i foråret 2019, og den første bliver i Gigantium.

- Det er en kæmpe ære for AKKC og Aalborg at få den første koncert med Anne, Sanne og Lis. Magien i Gigantium må bestemt være der, og for Anne, Sanne og Lis samt publikum må det nærmest blive en ekstatisk syng-med-koncert, tænker jeg, siger Nicolaj Holm, direktør i AKKC.

Stort repetoire

De tre seje damer dannede for snart 40 år siden det legendariske Anne Linnet Band. To lp'er og et hav af koncerter over hele landet blev det til, før bandet gik i opløsning, og de tre stærke stemmer gik hver til sit.

Men allerede inden årene i starten af 1980’erne havde Anne Linnet og Lis Sørensen spillet sammen i Shit & Chanel, og senere har de alle tre spillet sammen på kryds og tværs i forskellige konstellationer, og de har ind imellem medvirket på hinandens soloplader.

Listen af hits signeret de tre kvinder er lang, og tilsammen har Anne Linnet, Sanne Salomonsen og Lis Sørensen udgivet mere end 75 regulære albums. De har således nok af materiale at vælge fra, når de skal finde repertoiret til de kommende koncerter, men de har allerede besluttet, at grundstammen bliver sange fra deres fælles tid i Anne Linnet Band.

Derudover vil de naturligvis også spille sange fra deres respektive solokarrierer.

Billetsalget til koncerten i 2019 begynder allerede torsdag den 22. marts klokken 10. 


Seneste nyt

fra Nordjylland