Antallet eksploderer: Nordjyder skiller sig af med katte som aldrig før

Kattens Værn i Aalborg oplever lige nu et enormt indleveringsboom af katte.

Det er ikke usædvanligt, at nordjyderne skiller sig af med deres kæledyr i begyndelsen af sommerferiemånederne. Men ifølge internatet Kattens Værn i Aalborg har de aldrig før set så mange, som de gør nu.

- Vi venter på, det kommer til at eksplodere. Vi får rigtig mange katte ind, og der kommer endnu flere, siger Didde-Sofie Dalsgaard fra Kattens Værn.

Ind til videre har Kattens Værn i Aalborg modtaget 278 katte. Det er 97 flere end på samme tidspunkt sidste år. Faktisk har de nu så mange katte, at der ikke er plads til flere.

- Vi har på tre dage måtte sige nej til 12 katte. Vi har simpelthen ikke plads til dem, siger Didde-Sofie Dalsgaard og fortsætter:

- Jeg er bare bange for, hvad der sker med de katte. Hvis nu folk skiller sig af med dem på andre og grusomme måder. Det er ikke til at bære.

Kattens Værn i Aalborg oplever lige nu et enormt indleveringsboom af katte. Det er ikke usædvanligt, at nordjyderne skiller sig af med deres kæledyr i begyndelsen af sommerferiemånederne. Men ifølge internatet har de aldrig før set så mange, som nu.

Seneste nyt

fra Nordjylland