To Antipas-mål ikke nok til point mod FCN

Efterårssæsonens sidste kamp for Hobro IK bød på en tur til Farum. To mål af Quincy Antipas var ikke nok til at sikre sig point.

Det starter godt for Hobro i Farum, der kommer foran efter 23 minutter på et mål af Quincy Antipas. Men føringen er kun kortvarig. Ti minutter senere udligner Nordsjælland.

Holdene går til pausen med stillingen 1-1.

Martin Mikkelsen og Quincy Antipas fra Hobro Ik jubler efter målet til 0-1.
Benjamin Hansen, Emiliano Marcondes og Magnus Kofod Andersen fra FC Nordsjælland jubler efter udligningen til 1-1.

I Anden halvleg bliver Quincy Antipas igen målscorer, men desværre for Hobro får Nordsjælland scoret to gange. Kampen slutter 3-2 til FCN.

Det er Hobros sidste kamp i efterårssæsonen. Holdet har 27 point, og overvinterer dermed i top-seks af superligaen.