Antipas og Tjørnelund fortsætter i Hobro

Foto: Henning Bagger / Scanpix

Hobro IK har lavet nye aftaler med rutinerede kræfter.

Når Hobro IK snart spiller Superliga-fodbold igen, kommer to af klubbens erfarne spillere fortsat til at løbe på banen for himmerlændingene.

Klubben har nemlig forlænget kontrakterne med 25-årige Jakob Tjørnelund og 33-årige Quincy Antipas med henholdsvis to og et enkelt år. Det oplyser klubben i en pressemeddelelse.

33-årige Antipas kom til Hobro i 2014, da klubben for første gang nogensinde rykkede op i Superligaen. I sin første sæson hos de gulstribede scorede den hurtige angriber fem mål, og havde dermed stor andel i den syvendeplads, holdet sikrede sig, da sæsonen var omme.

Læs også Lejesvenden Babayan skifter permanent til Hobro IK

Siden har den zimbabweanske spiller, været hårdt plaget af skader, men alt tyder nu på, at det kapitel er overstået.

- Quincy ser endelig ud til at være kommet sig helt over sine skader, og i forårets sidste kamp startede han også inde for første gang i over et år. Vi er rigtig glade for, at Quincy vil blive, og nu håber vi, at vi kan få ham tilbage på det niveau, som vi så i hans første sæson i klubben, udtaler sportschef Jens Hammer Sørensen i pressemeddelelsen.

Antipas selv siger om sin fortsatte plads på Hobro-holdet, at han ser frem til at spiller Superlage-fodbold igen, og at han vil gøre, hvad han kan, for at man igen får hans topniveau at se på banen.

Tidligere på måneden blev det meldt ud, at Jakob Tjørnelund var fortid i Hobro. At han ville forlade klubben efter kontraktudløb, men nu er meldingen altså, at venstrebacken bliver i klubben to år endnu - mindst.

- Vi kender Jacobs topniveau, som er rigtig højt. Han kan virkelig gøre en forskel for os, når han er fit. Så vi er glade for, at vi alligevel kunne få enderne til at mødes og blive enige om en ny aftale, udtaler sportschef Jens Hammer Sørensen.

Læs også Kirkevold sikrede Hobro sejren i lokalopgør

Tjørnelund kom, ligesom Antipas, til klubben i 2014, da der stod Superliga-fodbold på programmet i Hobro. Han skiftede fra SønderjyskE, og har siden optrådt for klubben i 68 kampe, ligesom han har scoret to mål. Nu kan han føje til statistikken, og det glæder ham.

Jeg er glad for, at jeg fortsat skal være en del af klubben, og jeg glæder mig til at spille Superliga-fodbold igen. Det tegner sig til at blive et rigtig spændende år for klubben, og det vil jeg gerne være en del af. Vores hold ser spændende ud, og klubben har rykket sig i den rigtig retning, udtaler den 25-årige Jakob Tjørnelund.

Flere nyheder fra TV2 Nord