Arbejdsom forward forlænger med White Hawks

Frederikshavn White Hawks er blevet enige med den 23-årige forward Jens Henrik Tönjum om at forlænge samarbejdet med yderligere en sæson.

Han kom til klubben på prøve, men har siden sine første skøjtetag på isen i Frederikshavn overbevist klubben om sine kvaliteter. Derfor er Frederikshavn White Hawks blevet enige med den 23-årige forward Jens Henrik Tönjum om at fortsætte samarbejdet i endnu en sæson.

Den nordjyske Metal Liga-klub oplyser i en pressemeddelelse, at kontrakten med Tönjum, der har norsk mor og svensk far, gælder for den kommende sæson.

- Jens Henrik er en hårdtarbejdende spiller, der er lynhurtig på skøjterne. Han kom til Danmark for to år siden, hvor han var på prøve i flere måneder i klubben. Han har leveret rigtig godt, og vores nye cheftræner Jari Pasanen, er overbevist om at vi kan bygge endnu mere på svenskerens spil, skriver White Hawks om baggrunden for at forlænge samarbejdet.

Har spillet ungdomslandskampe

Jens Henrik Tönjum har været i Frederikshavn i de seneste to sæsoner, og han står i alt noteret for 56 point i 114 kampe for White Hawks. Særligt i den forgangne sæson brød den arbejdsomme forward igennem, da han lavede 33 point i 50 grundspilskampe i Metal Ligaen. Det placerede ham på en delt fjerdeplads på klubbens interne topscorerliste.

- Jens Henrik er samtidig en god fyr, der er vellidt i omklædningsrummet, så vi er meget godt tilfredse med vi kan fortsætte samarbejdet i yderligere en sæson, lyder det fra Frederikshavn White Hawks.

Jens Henrik Tönjum er født i Sverige, hvor han også har spillet i det meste af sin karriere. Han har dog spillet ungdomslandskampe for Norge.

 


Seneste nyt

fra Nordjylland