Årets Læreplads er maritim

Peter Terndrup (tv.) får tak af EUC Nords direktør for at indstille Vestergaard Marine. Foto: EUC Nord

Vestergaard Marine Service A/S er kåret til Årets Læreplads i Nordjylland.

Hvert år kårer de danske erhvervsskoler landets bedste lærepladser. I Nordjylland står EUC Nord for prisuddelingen. Og deres valg er i år faldet på den maritime vækstvirksomhed Vestergaard Marine Service A/S fra Frederikshavn.

- Vi sætter stor pris på at have så god en læreplads i vores område, og med 14 lærlinge - skibsmontører og industriteknikere - er Vestergaard en stor aftager af lærlinge. Vestergaard Marine Service A/S er vokset kraftigt siden sin start, og jeg forventer, at de fortsætter de gode takter. Så skal vi nok gøre vores arbejde, og sørge for at levere nogle unge mennesker med stor lyst til at arbejde i den maritime branche, siger EUC Nords direktør A. Neil Jacobsen.

Vestergaard Marine A/S har i alt 14 nordjyske lærlinge - en af dem er Peter Terndrup, der selv indstillede virksomheden til prisen.

- Det er virkelig dygtige læremestre, vi lærlinge har. Vestergaards lærlinge har et meget højt karaktergennemsnit. Viser man gå-på-mod kommer man langt, men der er også plads til at tage hånd om dem, der har det svært, hvad enten det er på det faglige eller det rent menneskelige plan, fremgår det af Peter Terndrups indstilling.S

Flere nyheder fra TV2 Nord